Termékek Menü

Térképek

Rendezés:
Az ókori birodalmak (Egyiptomi, Asszír, Perzsa, Indiai, Kínai, Görög) kialakulását, virágkorát és hanyatlását időszalaggal kiegészített térkép mutatja be.
36.000 Ft
Iskolai falitérkép. Hogyan jutottak őseink a Kárpát-medencébe, hol telepedtek le a törzsek, milyen népeket találtak itt? Hogyan befolyásolta a növényzet és a domborzat a vándorlást? Hol voltak a törzsi szálláshelyek és a legfontosabb csaták?
28.100 Ft
A térkép bemutatja a revizionista politika eredményeit 1938-44 között, és a II. világháború hazánk területein zajló eseményeit.
36.000 Ft
A Föld a XX. század elején című térképünk alapot biztosít a XX. századi események és változások megértéséhez.
36.000 Ft
A Földet a II. világháború után bemutató térképegyüttes három térképből áll, melyek együtt a hidegháború korszakára teljes áttekintést biztosítanak.
36.000 Ft
A kora középkor nagy birodalmait bemutató térképösszeállítás az Arab Birodalomnak és Bizáncnak, Nagy Károly birodalmának és a Frank Birodalom felbomlásának megismeréséhez nyújt nélkülözhetetlen segítséget.
36.000 Ft
Frontok, szövetségesek, tengelyhatalmak, kapituláció, határváltozások, partizántevékenységek. Mindez és még sok más megtalálható térképünkön.
36.000 Ft
A falitérkép különlegessége a magyar törzsek Anonymus-féle vándorlási útvonalának ábrázolása és László Gyula erdeti rajzai, amelyek elképzelhetővé teszik az akkori életet.
36.000 Ft