Termékek Menü

Kémiai laboratórium

Rendezés:
Komplett minilaboratórium (51 db-os), amelyet speciálisan a kémia órákon elvégezhető kísérletekhez fejlesztettek.
85.612 Ft
Ezzel a készlettel a gyerekek megtehetik az első lépést a fizika titokzatos világában! Száguldó modelleket építhetnek. Megtudhatják azt, hogy csigák segítségével hogyan duplázhatják meg az erejüket. A készletben található alkatrészekkel munkagépet, erőmérőt és erőátviteli gépet építhetnek. Sőt azt is megtudhatják, hogyan dolgoznak a laboratóriumi centrifugák. 
15.900 Ft
Tanulói kísérleti készlet 169 biztonságos kísérlet elvégzéséhez, 22-féle veszélytelen vegyszerrel, eszközökkel. 2-4 fős tanulócsoportoknak ajánljuk!
21.735 Ft
A készlettel a gyerekek egyszerű kísérleteket végezhetnek a hétköznapokból, számtalan dologra választ kaphatnak és sok érdekes dolgot felfedezhetnek. A biztonságos kísérletek során megismerkedhetnek a kristályokkal, festékekkel, gázokkal, savakkal és az alapvető laboratóriumi eszközökkel. Kémiai ismereteket szerezhetnek játékosan. 
16.900 Ft
A gyerekek egyszerű és világos kísérletekkel megismerhetik a kémia titokzatos világát. Számtalan kémiai kísérletet végezhetnek, miközben érdekes kémiai reakciókat figyelhetnek meg. Választ kaphatnak különböző kérdésekre, például megtudhatják, hogy mitől pezseg a pezsgőtabletta, vagy láthatatlan tintával titkos üzeneteket írhatnak. 
11.000 Ft
Olyan közép-, vagy általános iskoláknak ajánljuk, ahol a szemléletes kémiaoktatás feltételei nem minden esetben adottak.
199.900 Ft
48 db-os. A kémia és a fizika órák nélkülözhetetlen állványkészlete, amellyel gyakorlatilag az összes kémiai, elektrokémiai, sokféle mechanikai, elektrosztatikai kísérlet elvégezhető.

87.400 Ft
Többek között készíts mókás alakú szappant, egy működő hajót vagy vulkánt és figyeld meg hogyan működik.
15.335 Ft