Termékek Menü

Kémiai laboratórium

Rendezés:
Komplett minilaboratórium (51 db-os), amelyet speciálisan a kémia órákon elvégezhető kísérletekhez fejlesztettek.
85.612 Ft
Ezzel a készlettel a gyerekek megtehetik az első lépést a fizika titokzatos világában! Száguldó modelleket építhetnek. Megtudhatják azt, hogy csigák segítségével hogyan duplázhatják meg az erejüket. A készletben található alkatrészekkel munkagépet, erőmérőt és erőátviteli gépet építhetnek. Sőt azt is megtudhatják, hogyan dolgoznak a laboratóriumi centrifugák. 
15.900 Ft
A készlettel a gyerekek egyszerű kísérleteket végezhetnek a hétköznapokból, számtalan dologra választ kaphatnak és sok érdekes dolgot felfedezhetnek. A biztonságos kísérletek során megismerkedhetnek a kristályokkal, festékekkel, gázokkal, savakkal és az alapvető laboratóriumi eszközökkel. Kémiai ismereteket szerezhetnek játékosan. 
16.900 Ft
Olyan közép-, vagy általános iskoláknak ajánljuk, ahol a szemléletes kémiaoktatás feltételei nem minden esetben adottak.
199.900 Ft
A gyerekek egyszerű és világos kísérletekkel megismerhetik a kémia titokzatos világát. Számtalan kémiai kísérletet végezhetnek, miközben érdekes kémiai reakciókat figyelhetnek meg. Választ kaphatnak különböző kérdésekre, például megtudhatják, hogy mitől pezseg a pezsgőtabletta, vagy láthatatlan tintával titkos üzeneteket írhatnak. 
11.000 Ft
48 db-os. A kémia és a fizika órák nélkülözhetetlen állványkészlete, amellyel gyakorlatilag az összes kémiai, elektrokémiai, sokféle mechanikai, elektrosztatikai kísérlet elvégezhető.

87.400 Ft