Termékek Menü

Mozgásfejlesztés

Rendezés:
114 darabos készlet, mely tartalmaz építőkockákat, csöveket, babzsákokat és más felszerelést a mozgáskoordináció fejlesztéséhez. Ideális különböző korcsoportok számára, kielégítve minden, a témával kapcsolatos gyakorlatot.
197.980 Ft
A készlet 12 táblát tartalmaz, melyek segítenek a gyerekeknek eligazodni a közlekedés szabályai közt. A GYMKIT rudakra szerelhető a tartókkal (a rudak külön vásárolandók). 3 nagy csoportra oszthatjuk őket. 1. tiltó táblák: balra kanyarodni tilos, jobbra k
171.077 Ft
Ezek a tartók arra valók, hogy a botokat vízszintesen vagy függőlegesen beleállíthassuk, illetve arra, hogy a karikákat függőlegesen megtartsák (a karika lehet lapos vagy hengeres egyaránt). Ezekre fektetjük a pallókat, és ezekkel szabályozzuk a magasságo
33.189 Ft
Egyszemélyes fejlesztő játék, ahol a játéktáblán lévő korongokat kell a tábla döntésével a középső csapdába ejteni, de vigyázat, csak a zöldeknek szabad leesniük, a kékeknek fent kell maradniuk.
13.721 Ft
Fejlesztőeszköz, a kézügyesség és koncentráló képesség fejlődését segíti elő
5.494 Ft
Erős gumilabda, nagyon rugalmas és könnyű megfogni a fülénél fogva. Méretek: átmérő: 45 cm, súlya: 730g.
14.504 Ft
5,3 km/óra maximális sebességgel haladó vagány formájú akkumulátoros autó, 107*59*65 cm
82.726 Ft
A népszerű ejtőernyős játék az egymásra odafigyelés lehetőségét rejti magában, ugyanis egyszerre több gyermek is játszhatja. Figyelem koncentrációt is fejlesztő játék, melynek célja a levegő segítségével a belerakott labdát, plüss állatot a levegőbe juttatni. Az ejtőernyő irányítását 8 fogantyú segíti a gyermekek számára.
12.383 Ft