Termékek Menü

EcoLogXL természettudományi tanulói kísérleti eszközrendszer

Ár:
410.423 Ft (323.168 Ft + ÁFA)
Az EcoLogXL tökéletes lehetőséget biztosít a környező világ feltételeinek megértésére, számítógéphez csatlakoztatva, az EcoLab felhasználóbarát interaktív program segítségével az összegyűjtött adatok exportálhatók táblázatba és adatbázis rendszerbe,
Nyomtatási nézet
Cikkszám: ITE-004

Leírás és Paraméterek

Az EcoLogXL - Hordozható mérésadatgyűjtő egy nagy teljesítményű mérésadatgyűjtő öt beépített érzékelővel felszerelt, zsebméretű mérőeszköz, melyhez még két bemeneten keresztül akár 30 különféle érzékelőt is lehet csatlakoztatni.

Egyszerűen hatékony.
Az egy gombbal való működtetés még a gyerekek számára is barátságossá és könnyen kezelhetővé teszi a mérőeszközt. Nagy pontossága és megbízhatósága miatt nemcsak általános iskolákban, de középiskolákban, egyetemeken, tudományos kutató-intézetekben és az iparban is alkalmazható.

Könnyű és pontos.
Az akkumulátorral működtetett EcoLog 30 napig önállóan is működőképes. Használhatja a szobában, a szabadban, vagy közvetlenül a számítógéphez is kapcsolhatja, ekkor a mért adatok feldolgozása és grafikus megjelenítése valósidejű.

EcoLogXL műszaki specifikáció:
  • 5 beépített, jó minőségű érzékelő az alábbi összeállításban:
    Hőmérséklet, fényintenzitás, légnyomás, páratartalom, zajszint
  • Két külső érzékelő bemenet
  • Mintavételi sebesség: 2/óra - 10/másodperc
  • Egyidejűleg maximum 7 érzékelővel lehet mérni
  • 8 bit (256 szintű) mintavételi felbontóképesség
  • 8 KB beépített memória (opcionális 16 KB)
  • 2 db 1,5 V-os elemmel működtethető

EcoLab multimédiás szoftver

Windows-kompatibilis, egyesíti magában a tudományos adatelemző hatékonyságát egy barátságos kezelőfelülettel, melyet még a gyerekek is könnyen használnak. Összehasonlítja az adatokat a grafikonon, és szinte bármely matematikai függvényt fel tud használni az adatok feldolgozása során.

Az összegyűjtött adatok exportálhatók táblázatba és adatbázis rendszerbe, vagy a szoftver használatával hiteles grafikonok és könnyen használható táblázatok hozhatók létre. Az adatok különböző műszer típusoknak megfelelő formátumokban is megjeleníthetők: analóg, digitális, stb. Az EcoLab szoftver minden olyan eszközt tartalmaz, amely szükséges a környezeti adatok tökéletes méréséhez, rögzítéséhez és azok különböző formátumú megjelenítéshez.
Csomag tartalma kísérleti eszköz
Házhozszállítás 6-7 hét
Intézmény általános iskola, középiskola
Tantárgy kémia, fizika, biológia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő