Termékek Menü

SNI

Rendezés:
A vezeték nélküli bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy a Braillinot csatlakoztassa mobil telefonjához, személyi asszisztens gépéhez vagy számítógépéhez.
1.466.276 Ft
A Bluetooth LoopSet egy speciális telefon kihangosítónak tekinthető, amely zajmentes kommunikációt biztosít a felhasználó számára. A készülék együttműködik minden Bluetooth kommunikációra képes eszközzel (Laptop, MP3 lejátszó), így jelentősen bővül alkalm
54.864 Ft
Egységcsomagban kapható indukciós hurokerősítő hallássérültek számára otthoni használatra. TV nézés, zene hallgatás és beszélgetések egyik kíváló segédeszköze lehet az LA-40 készülék, amely a forráshangot az indukciós hurkon keresztül közvetlenül a hallók
45.720 Ft
A Counter Loop készülék fix telepítéssel biztosít térerőt a hallókészülékkel rendelkező személyek számára. A termék önmagában egy egységcsomag amely minden szükséges elemet tartalmaz a telepítéshez. Különösen ajánlott olyan környezetben ahol az érthetőség
86.868 Ft
Az Artone TVB készülék a Bluetooth LoopSet kiegészítője. Használható TV, számítógép, rádió vagy egyéb audio eszköz hangjának továbbítására a hallókészülék felé.
38.100 Ft
Képernyőkurzor szemmozgással történő irányítása
0 Ft
A Braille-billentyűzetet használva teljesértékűen irányíthatja a számítógépet is. A 8 db ergonomikus kialakítású Braille beviteli billentyűn kívül (P1 - P8) a Modular Braille-billentyűzet rendelkezik külön számbillentyűzettel, irányító és funkció gombokka
699.000 Ft
A RUBY kijelzőjének felülete 27%-kal nagyobb a 3,5'-es kijelzőkhöz képest. Más nagyítók képe 7,5 cm-nél távolabbról elhomályosul. A RUBY-é kristálytiszta marad. Az elemek súlya a nyelet terheli, így a készülék hosszabb időn át kényelmesen kézben tartható
320.612 Ft
A billentyűzet a vak felhasználók számára tapintható jelzésekkel rendelkezik. A betűk a billentyűzeten nagy kontrasztú (fekete alapon fehér) színezéssel vannak felfestve a gyengénlátó felhasználók munkájának megkönnyítése érdekében.
190.000 Ft
Asztali, szélesvásznú 22'-os LCD olvasótévé az olvasást segítő vonalakkal és maszkokkal.
1.362.170 Ft
A Braille Star 40-et a laptoppal való használatra tervezték.
2.443.795 Ft
A Braille Star 40-et a laptoppal való használatra tervezték.
2.291.058 Ft
Ez a kombinált, TV-készülékhez és számítógéphez is egyaránt csatlakoztatható videónagyító egy nagyszerű, hordozható kézi digitális segédeszköz, amelyet gyengénlátók részére terveztek.
107.900 Ft
Speciális földrajzi atlasz gyengén látók és sajátos nevelési igényű tanulók számára készült atlasz élénk, kontrasztos színekkel, nagy betűkkel; filmek: Hegységek és képződési folyamatuk, Folyók - a Föld tájainak formálói
33.765 Ft
A Focus 40 Blue a legújabb technológiákat felhasználó hordozható, vezeték nélküli Braille-kijelző.
750.000 Ft
A Braille Star 80 egy ergonomiai szempontból optimalizált kialakítású, professzionális felhasználásra szánt, 80 piezoelektronikus cellás Braille-kijelző.
4.660.927 Ft
Az ABBYY FineReader 12 egy intelligens OCR szoftver. A papír alapú dokumentumokat, digitális fotókat, de akár PDF fájlokat is képes szövegesen kereshető formába konvertálni, az eredeti formátum legjobb megtartása mellett. Csak be kell szkennelni vagy le k
120.000 Ft
A Braille Wave, mely könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően elfér minden aktatáskában, miközben 40 cellával rendelkezik.
2.138.321 Ft
A Braille-felhasználók által leginkább igényelt tulajdonságokat alapul véve a Focus Braille-kijelző olyan fejlett tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a JAWS programon keresztül.
750.000 Ft
Elkerülhető a könyv szétvágása vagy roncsolása, 7 gomb könnyíti a használatot, akár eredeti, kötött dokumentumokkal (könyvek, újságok), akár különálló papírokkal dolgozik (fényképek, dokumentumok).
113.157 Ft
Az amerikai Freedom Scientific cég által kifejlesztett MAGic képernyőnagyító program segítségével a gyengénlátó felhasználók ugyanúgy tudják használni a különféle programokat, mint a jól látó felhasználók. A MAGic nem helyettesíti, csak felnagyítja a Wind
245.364 Ft
A maga nemében a legvékonyabb, legkönnyebb nagyító a piacon. Súlya csupán 105 g (tartozékok nélkül), így könnyen magunkkal vihetjük bárhová.
99.900 Ft
Asztali számítógéppel és laptoppal is használható. Alacsony költségű, egyszerű platformjával ez a 20-cellás frissíthető braille készülék könnyen hozzákapcsolható bármilyen számítógéphez egy USB porton keresztül.
624.935 Ft
A készülék Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal is csatlakoztatható asztali számítógépekhez, laptopokhoz, PDA-khoz és mobil telefonokhoz.
1.832.846 Ft
Az ONYX csuklókaros dokumentumkamera USB csatlakozással bármely számítógéphez hozzáköthető és tartalmazza a Freedom Scientific MAGic képernyőnagyító szoftverét beszédtámogatással,beleértve a MAGic ViewPort egyedülálló képmenedzselő képességét is.
1.275.588 Ft
Tablival a siketvakok mindenkivel beszélgethetnek. A tabli saját kijelzővel rendelkezik az információk megjelenítésére, valamint billentyűzettel a szövegbevitelhez.
610.000 Ft
Tablival a siketvakok mindenkivel beszélgethetnek. A tabli saját kijelzővel rendelkezik az információk megjelenítésére, valamint billentyűzettel a szövegbevitelhez.
585.000 Ft
A MAGic a számítógép képernyőjének a megjelenítését a szokásosnak a harminchatszorosára képes nagyítani. Több olyan megjelenítés közül választhat, amelyek lehetővé teszik, hogy egyidejűleg láthassa a nagyított és a nem nagyított területet is.
147.447 Ft
Vezeték nélküli egér nagyító, amelynek csupán jeltovábbítóját kell csatlakoztatnunk a TV-készülékünk videó bemenetéhez
89.000 Ft
A Braille-felhasználók által leginkább igényelt tulajdonságokat alapul véve a Focus Braille-kijelző olyan fejlett tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a JAWS programon keresztül.
2.390.000 Ft
A cserélhető akkuval rendelkező HV-Note kézi videó nagyító tiszta látásélményt biztosít.
153.000 Ft
Ez a kicsi kamera akár 100x-os nagyítást nyújt, és egy forgatható karon kapott helyet, ezáltal három különböző nézetet kínál: távoli, dokumentum és saját nézet. Könnyen csatlakoztatható a TV hez egy költséghatékony videó nagyító megoldásként.
971.264 Ft
Az eredeti méret akár százszoros nagyítását is lehetővé teszi egy 20'-os televízión.Az ONYX Flex-arm kamera számtalan beállítható pozícióban konfigurálható szinte bármilyen látási szükséglet szerint - még háromdimenziós objektumokkal történő munkához is.
971.264 Ft
A Modular Evolutiont professzionális vak felhasználók számára tervezték munkahelyi igénybe vételre.
4.705.529 Ft
Az ONYX mozgathatókaros dokumentumkamera USB csatlakozással bármely számítógéphez hozzáköthető és tartalmazza a Freedom Scientific MAGic képernyőnagyító szoftverét beszédtámogatással, beleértve a MAGic ViewPort egyedülálló képmenedzselő képességét is.
1.275.588 Ft
A Modular Evolutiont professzionális vak felhasználók számára tervezték munkahelyi igénybe vételre.
4.437.932 Ft
Asztali, szélesvásznú 20'-os LCD olvasótévé az olvasást segítő vonalakkal és maszkokkal. VGA csatlakozási lehetőség a számítógéphez és USB kimenet a számítógéphez.
1.482.000 Ft
Asztali, szélesvásznú 22'-os LCD olvasótévé az olvasást segítő vonalakkal és maszkokkal. VGA csatlakozási lehetőség a számítógéphez és USB kimenet a számítógéphez.
1.448.752 Ft
A Modular Evolutiont professzionális vak felhasználók számára tervezték munkahelyi igénybe vételre.
5.700.000 Ft