Termékek Menü

MAGic képernyőnagyító, beszéddel - 1 gépes

Ár:
245.364 Ft (193.200 Ft + ÁFA)
Az amerikai Freedom Scientific cég által kifejlesztett MAGic képernyőnagyító program segítségével a gyengénlátó felhasználók ugyanúgy tudják használni a különféle programokat, mint a jól látó felhasználók. A MAGic nem helyettesíti, csak felnagyítja a Wind
Nyomtatási nézet
Cikkszám: SNI-0004

Megjegyzés

10 gépes licenc is megrendelhető

Leírás és Paraméterek

MAGic képernyőnagyító szoftver
  • Az amerikai Freedom Scientific cég által kifejlesztett MAGic képernyőnagyító program segítségével a gyengénlátó felhasználók ugyanúgy tudják használni a különféle programokat, mint a jól látó felhasználók. A MAGic nem helyettesíti, csak felnagyítja a Windows operációs rendszerben futtatható programok felületeit.
  • A MAGic szoftverek 32 és 64 bites Windows OP rendszerekkel kompatibilisek.
  • A szoftverrel akár 16-szoros nagyítást is beállíthatunk ötféle nagyítási szisztéma szerint (teljes képernyős-, fél képernyős nagyítás, mozgatható és stabil, valamint dinamikus nagyítási terület, melyek mérete változtatható). Könnyedén váltogathatunk ide-oda a nagyított és az eredeti kép között a jobb tájékozódás érdekében.
  • Vannak olyan gyengénlátó emberek, akiknek a színkontrasztok megkönnyítik az olvasást, ezért a programban alkalmazhatunk inverz-mód beállítást. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn megjelenő szöveg fekete alapon fehér betűkkel olvasható. A képernyőn gond nélkül mozoghatunk minden irányban, a nagyított kép követi az egérkurzor mozgását. Az egérkurzor inverzbe is átváltható, ilyenkor egy célkereszt is segíti az egérkurzorral való tájékozódást. Billentyűzet segítségével akár folyamatosan szabályozható sebességgel, ún. úsztatással is közlekedhetünk, azonban közvetlenül is ugorhatunk a képernyő tetejére, aljára, bal vagy jobb szélére. Bárhol a képernyőn a nagyítástól függően kijelölhetünk egy területet az ún. ''lokátor'' üzemmódban, és ezt nézhetjük felnagyított állapotban.
  • A szoftver a vonalak jobb láthatósága érdekében rendelkezik olyan funkcióval is, amely a nagyméretű nagyításokban a szaggatott ábrázolást a vonalak kisimításával kerüli ki.
  • A MAGic rendelkezik néhány olvasási funkcióval is, amit a JAWS for Windows programmal együttműködve biztosít. Tehát a MAGic használni tudja a JAWS beépített Eloquence és a telepíthető SAPI alapú beszédszintetizátorokat, akár kettőt is egy időben. A beszédszolgáltatás ki-bekapcsolható, akár külön, csak az egérkurzor, vagy a billentyűkurzor követésével kapcsolatosan.
  • A program CD-ről könnyen feltelepíthető, a telepítést hanginformációk is segíthetik. A MAGic rendszerindítást követő automatikus indítása segítséget jelent azoknak a felhasználóknak, akiknek kezdettől szükséges a nagyított kép.

Paraméterek:
  • Magyar nyelvű
  • Beszédtámogatással
  • Nagyfeliratos billentyűzet, a képernyőnagyító használatát segítő plusz funkciókkal
Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, középiskola
Licenc 1 gépes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő