Termékek Menü

MaGic Képernyőnagyító szoftver - beszéd nélküli

Ár:
147.447 Ft (116.100 Ft + ÁFA)
A MAGic a számítógép képernyőjének a megjelenítését a szokásosnak a harminchatszorosára képes nagyítani. Több olyan megjelenítés közül választhat, amelyek lehetővé teszik, hogy egyidejűleg láthassa a nagyított és a nem nagyított területet is.
Cikkszám: SNI-0024

Leírás és Paraméterek

A MAGic szoftvert gyengén látók számára tervezték, de bárki hasznát veheti, akinek hosszabb időt kell a számítógép képernyője előtt töltenie.

A MAGic a számítógép képernyőjének a megjelenítését a szokásosnak a harminchatszorosára képes nagyítani. Több különböző és testre szabható olyan megjelenítés közül választhat, amelyek lehetővé teszik, hogy egyidejűleg láthassa a nagyított és a nem nagyított területet is.

A képernyőn megjelenő információk jobb érzékelését felolvasási szolgáltatás segíti. A MAGic képes a gépelése hangos visszajelzésére, illetve az egérrel rámutatott szöveg felolvasására. A MAGic a nagyított területtel követi a képernyőjén a szöveg felolvasását, sőt kiemeli az éppen felolvasott szavakat vagy sorokat.

Az egérmutató és a szövegkurzor kiemelése segíti nyomon követni a képernyőjén az egérmutató és a szövegkurzor mozgását. A kiemelési stílusok széles választéka áll a rendelkezésére. A MAGic lehetővé teszi, hogy megváltoztassa ezeknek a kiemelőknek a színét, beállítsa átlátszóságukat, méretüket és egyéb jellemzőiket.

A kiemelő színhasználat lehetővé teszi annak a megváltoztatását, ahogyan a színek a képernyőjén megjelenjenek. Létrehozhat olyan szabályokat, amelyek hatására adott szín másikkal helyettesítődik, vagy az adott színek felcserélhetők. Beállítható a festékezés mértéke is, a képernyő egyszínűvé tehető, a megjelenítési fényerő vagy a színek átfordíthatók.

A MAGic további szolgáltatásaival nyomon követheti a képernyő elemeit, például az egér mozgását, a léptetést a párbeszédpanelen és más hasonlókat. A Helykereső használatával gyorsan megtalálhatja és elérheti a képernyő más területeit. A MAGic több irányú pásztázási képessége teljesen irányítható, megadható apásztázási sebesség és irány, a pásztázás leállítható és indítható, a képernyőn való mozgás szabályozható.

Jelentős valuta árfolyamváltozás estén az árak változhatnak!
Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, középiskola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!