Termékek Menü

Ragasztás

Rendezés:
Papír, pappe és fotók ragasztásához. Egyszerű a használata. Nélkülözhetetlen eszköz az iskolában, a háztartásban, irodában és a barkácsolásnál. Nem mérgező és vízzel kimosható.

4 x 22 g
3.712 Ft
Általános ragasztó, veszélyes anyagot nem tartalmaz, cseppmentes
298 Ft
Kiváló minőségű ragasztó stift. Oldószermentes, ruhából kimosható. Káros anyagot nem tartalmaz. 12 db/csomag.
8.710 Ft
60 g, általános ragasztó, folyékony. Általános ragasztó, veszélyes anyagot nem tartalmaz.
395 Ft
20 db/cs, Általános felhasználású ragasztóstift, alkalmas textil, papír, karton ragasztására, egyszerűen, tisztán ragaszt, a ragasztott felületek rövid ideig korrigálhatók
10.160 Ft
Felragasztás után láthatalan, fénymásolotokon észrevehetetlen. Nem sárgul és nem öregszik. Könnyű letekercselni és letépni.
4.775 Ft
Műanyag tépő, 12mm x 10m-es szalaggal.
3.358 Ft
Gyors és tiszta ragasztó szalag, mely leszedhető és újra felhasználható. Kisebb tárgyak rögzítéséhez ajánlott eszköz. A legtöbb anyaghoz alkalmas pl. Fa, gipsz, üveg, fém, műanyag, porcelán, stb. Ideáli fehér és átlátszó felületekhez. Használat: lapocskát letépni és puhára gyúrni, majd a ragasztandó tárgy hátuljára tapasztani és a kívánt helyre erősen odanyomni. Újra levehetŐ és felhasználható. A ragasztandó felületeknek mindig tisztának kell lenni. Egyes anyaokon foltot hagyhat az eltávolítás után, amit lehetséges, hogy tisztító benzin használatával el lehet tüntetni. .
9.130 Ft

Fa, kerámia, kö, metál, müanyag felületekre tökéletesen ragaszt. Elektromos fűtés, 90 másodperc alatt ragaszt.


Tartozék: 10 db 11x200 mm ragasztópatron.

5.746 Ft
Általános ragasztó, 35 g veszélyes anyagot nem tartalmaz
298 Ft
Kiváló minőségű ragasztó stift. Oldószermentes, ruhából kimosható. Káros anyagot nem tartalmaz. 24 db/csomag.
11.302 Ft
12 db/cs, Általános felhasználású ragasztóstift, alkalmas textil, papír, karton ragasztására, egyszerűen, tisztán ragaszt, a ragasztott felületek rövid ideig korrigálhatók
9.049 Ft
Sárga, cinóber piros, sötétkék, fehér és fekete színekben. Vízes báisú, jól takaró, gyorsan száradó. A színek egymással keverhetok. Szaradás után fény és vízálló hatással rendelkezik a festett felület.
6.257 Ft
Oldószermentes, gyorsan, erősen és tartósan ragaszt. Takarékos és könnyen elkenhető. Azonnal tapad, átlátszóra szárad és hideg vízzel kimosható. Papír, karton és hungarocell anyagokhoz használható.
3.355 Ft
Műanyag tépő, 19mm x 33m-es szalaggal.
2.873 Ft
Nehezékkel ellátott, asztali tépő. Max. 33 m-es szalag tépésére alkalmas.
1.750 Ft