Termékek Menü

Ragasztás

Rendezés:
Papír, pappe és fotók ragasztásához. Egyszerű a használata. Nélkülözhetetlen eszköz az iskolában, a háztartásban, irodában és a barkácsolásnál. Nem mérgező és vízzel kimosható.

4 x 22 g
4.641 Ft
Általános ragasztó, 35 g veszélyes anyagot nem tartalmaz
373 Ft
20 db/cs, Általános felhasználású ragasztóstift, alkalmas textil, papír, karton ragasztására, egyszerűen, tisztán ragaszt, a ragasztott felületek rövid ideig korrigálhatók
12.700 Ft
Felragasztás után láthatalan, fénymásolotokon észrevehetetlen. Nem sárgul és nem öregszik. Könnyű letekercselni és letépni.
5.969 Ft
Kiváló minőségű ragasztó stift. Oldószermentes, ruhából kimosható. Káros anyagot nem tartalmaz. 12 db/csomag.
10.887 Ft
Műanyag tépő, 19mm x 33m-es szalaggal.
3.591 Ft
Oldószermentes, gyorsan, erősen és tartósan ragaszt. Takarékos és könnyen elkenhető. Azonnal tapad, átlátszóra szárad és hideg vízzel kimosható. Papír, karton és hungarocell anyagokhoz használható.
4.194 Ft
Általános ragasztó, veszélyes anyagot nem tartalmaz, cseppmentes
372 Ft
60 g, általános ragasztó, folyékony. Általános ragasztó, veszélyes anyagot nem tartalmaz.
494 Ft
Műanyag tépő, 12mm x 10m-es szalaggal.
4.197 Ft
Gyors és tiszta ragasztó szalag, mely leszedhető és újra felhasználható. Kisebb tárgyak rögzítéséhez ajánlott eszköz. A legtöbb anyaghoz alkalmas pl. Fa, gipsz, üveg, fém, műanyag, porcelán, stb. Ideáli fehér és átlátszó felületekhez. Használat: lapocskát letépni és puhára gyúrni, majd a ragasztandó tárgy hátuljára tapasztani és a kívánt helyre erősen odanyomni. Újra levehetŐ és felhasználható. A ragasztandó felületeknek mindig tisztának kell lenni. Egyes anyaokon foltot hagyhat az eltávolítás után, amit lehetséges, hogy tisztító benzin használatával el lehet tüntetni. .
11.412 Ft
Sárga, cinóber piros, sötétkék, fehér és fekete színekben. Vízes báisú, jól takaró, gyorsan száradó. A színek egymással keverhetok. Szaradás után fény és vízálló hatással rendelkezik a festett felület.
7.821 Ft
12 db/cs, Általános felhasználású ragasztóstift, alkalmas textil, papír, karton ragasztására, egyszerűen, tisztán ragaszt, a ragasztott felületek rövid ideig korrigálhatók
11.311 Ft
Kiváló minőségű ragasztó stift. Oldószermentes, ruhából kimosható. Káros anyagot nem tartalmaz. 24 db/csomag.
14.127 Ft

Fa, kerámia, kö, metál, müanyag felületekre tökéletesen ragaszt. Elektromos fűtés, 90 másodperc alatt ragaszt.


Tartozék: 10 db 11x200 mm ragasztópatron.

7.182 Ft
Nehezékkel ellátott, asztali tépő. Max. 33 m-es szalag tépésére alkalmas.
2.187 Ft