Termékek Menü

JAWS for Windows 2018.0 képernyőolvasó - 1 gépes

Ár:
407.400 Ft (320.787 Ft + ÁFA)
Nyomtatási nézet
Cikkszám: SNI-0001

Leírás és Paraméterek

Rendszerkövetelmények

A JAWS működéséhez szükséges minimális rendszerfeltételeket az alábbi felsorolás tartalmazza.

JAWS Home Edition és JAWS Professional            Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows Server® 2012 és Windows Server 2008

Processzor      Legalább 1,5 GHz-es processzor

Memória (RAM)        4 GB ajánlott (64-bit)

2 GB ajánlott (32-bit)

Szabad terület a merevlemezen         Telepítéskor legalább 1,6 GB szükséges

A Vocalizer Expressive, Vocalizer Direct vagy RealSpeak Solo Direct hangkaraktereihez 20 MB – 690 MB szükséges (az egyes hangkaraktereknél a fájlméret eltérő)

Videoadapter Legalább 800 x 600 felbontásra 16 bites színhasználathoz (legalább 1024 x 768 felbontás ajánlott a 32 bites színhasználathoz)

Hangkártya     Windows kompatibilis hangkártya (a beszédhez)

 

A JAWS program szinte az összes népszerű számítógépes alkalmazással együttműködik, ezen kívül azokat az információkat is képes felolvasni a képernyőről, amelyek csak az egérrel érhetők el. Az átfogó olvasási képességeinek köszönhetően a program egyénre is szabható, és Braille-kijelzőkkel is használható. A JAWS for Windows magyar változata a Profivox beszédszintetizátor mellett tartalmazza a Vocalizer Direct Eszter Compact és Vocalizer Expressive Mariska Premium hangot, továbbá az optikai karakterfelismeréshez szükséges Omnipage OCR szolgáltatást.

A szoftver DVD-ről könnyen feltelepíthető, a telepítést hanginformációk is segítik. A program rendszerindítást követő automatikus indítása nagy segítséget jelent azoknak a felhasználóknak, akiknek kezdettől szükséges a felolvasás.

Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, óvoda
Licenc 1 gépes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő