Termékek Menü

Karácsonyi zenék, filmek

Rendezés:
Mindenki kedvenc Mackója felnőttek és gyerekek örömére egyaránt új történettel lepi meg rajongóit az ünnepekre!Ezzel a filmmel hamar belefeledkezhetünk az ünnepi hangulatba! Ez az év végi ünnepi szezon is jól kezdődik: Micimackóval és barátaival, a Százholdas pagony vidám és kedves lakóival, akik együtt töltik az ünnepeket!
1.199 Ft
Johann Sebastian Bach karácsonyi oratóriumát a Collegium Vocale Choir and Orchestra előadásban hallhatjuk, vezényel Philippe Herreweghe.
2.803 Ft
1. Ha egy csillag sem ég... 2. A szürke patás 3. Téli rege 4. Téged! 5. Túl a fények városán 6. Szánkózás 7. Volt és lesz... 8. Száncsengő 9. Karácsony 10. Ha mindez csak egy álom... 11. A Tündérkirály
4.343 Ft
Karácsonyi oratórium; Máté-passió; János-passió; h-moll mise; Magnificat;
Kantáták (Advent, Karácsony, Újév, Húsvét, Mennybemenetel,
Pünkösd, Actus tragicus, Gyászóda stb.)
Argenta, Bär, Blaze, Blochwitz, Bonney, Brett, Chance, Davislim,
Dawson, Fink, Hauptmann, Kirkby, Kožená, Kwella, Lang, Mingardo,
Monoyios, Müller, von Otter, Padmore, Podger,
Ragin, Rolfe Johnson, Schmidt, Varcoe és mások
Monteverdi Choir, English Baroque Soloists
34.138 Ft
Főhősünk még csak tíz éves, de már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó fekete vonat áll meg közvetlenül a házuk előtt….
1.199 Ft
Minden rosszban van valami jó - mondhatja Mickey egér elnézve ünnepi vendégseregét. Egy hatalmas hóvihar miatt Micimackó, Malacka, Belle, Ariel, Hófehérke és sok más kedvenc rekedt bent Mickey otthonában. A vendégek nem szomorkodnak, hamar előkerül egy kis süti és forró kakaó, és a jó barátok elmerülnek kedves emlékeik felidézésében. Donald kacsát sokáig hidegen hagyja a karácsonyi hangulat, csak akkor feledi morcosságát, amikor Minnie előkeresi a társaság régi fényképeit, és ezzel végképp a vidámság veszi át a főszerepet. Nincs is jobb, mint igaz barátokkal tölteni a szeretet ünnepét...A kedvenc Disney-figurák együtt ünneplik a karácsonyt!
1.199 Ft
CD 1. White Christmas (Fehér Karácsony) 2. Angels We Have Heard On High (Angyalok a magasból) 3. Santa Claus Is Coming To Town (Mikulás a városba jön) 4. The Christmas Song (km. Natalie Cole) 5. The Lord’s Prayer (Az Úr imája, km. Mormon Tabernacle Choir) 6. What Child Is This (Mely gyermek ez, km. Mary J Blige) 7. Adeste fideles (Jöjjetek hívek) 8. O Tannenbaum 9. Jingle Bells (km. The Muppets) 10. Silent Night (Csendes éj) 11. Blue Christmas 12. Cantique de Noël (Karácsonyi ének) 13. Caro Gesu bambino (Kedves Kisjézus) 14. Tu scendi dalle stelle (Alászállsz a csillagokból) 15. God Bless Us Everyone (Isten áldjon mindnyájunkat) 16. I Believe (Hiszek, km. Katherine Jenkins) DVD 1. A fenti dalok video-változata mellett a Holiday Piece (Carol of the Bells) és az Ave Maria is szerepel.
8.088 Ft
Mire végére érünk a játéknak, már a pásztorok is odaadták ajándékaikat Jézuskának - aludttejet, sajtot, túrót - a karácsonyi éjszakában elindulunk a hóesésben, fülünkbe cseng az altató dallama -...aludj, aludj – ropog a hó, mintha távoli csengettyű szólna, de mégse’, már csak saját szuszogásunkat halljuk, és a fenyves felől megmozdul a szél – sssíí, sssíí, sss." - Kolompos együttes
4.033 Ft
A Diótörő legújabb adaptációja 1920 karácsonyán, Bécsben játszódik. A kis Mary egy különleges diótörő játékfigurát kap ajándékba keresztapjától…….
1.189 Ft
Sárközy Gergely - hegedű, szintetizátor; Gryllus Dániel - furulyák. Énekelnek a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános iskola tanulói.
2.813 Ft
Karácsonyi válogatás sok létezik, olyan azonban, amelyik a 80-as évek előadóinak karácsonyi dalait gyűjti egybe, kevés van a CD piacon. Kedvező áron most itt egy válogatás karácsonyi pop zenékkel, olyan sztároktól, mint a Wham, Modern Talking, Boney M, Goombay Dance Band
2.836 Ft
Többek között Zorán, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Szekeres Adrien hangját hallhatjuk majd felcsendülni olyan időtlen dalokban, mint az Ave Mária vagy a Mennyből az angyal.
4.385 Ft
A király megszületett c. epizód a népszerű karácsonyi eseményeket beszéli el. Jézus születésének történetét gyönyörű képekben megrajzolva, varázslatos dalbetétek kíséretében élhetjük át újra.
2.390 Ft
Minden idők egyik legnépszerűbb művéből készült ez a nagyszerű alkotás.
A Karácsonyi ének című regényt sokan minden évben elolvassák.
2.388 Ft
Fabrizio Costa (Mária, Jézus anyja, Teréz anya, Fatima csodája) izgalmas és monumentális filmje Assisi Szent Klára alakját hangsúlyozva párhuzamosan mutatja be a két ragyogó assisi szent, Klára és Ferenc életútját. A film második részében megjelenik a szentföldi utazás elbeszélése és az egész világon elterjedt népszerű karácsonyi hagyomány, az első élő betlehemi játékok. A történet rávilágít Klára és Ferenc csodálatos találkozására és életük összefonódására egy olyan kötelékben, amely egyesíti őket a szeretetben. Főszereplők: Ettore Bassi (Péter, a kőszikla), Mary Petruolo, Gabriele Cirilli, Ivano Marescotti Rendező: Fabrizio Costa Zeneszerző: Marco Frisinaa
3.587 Ft
Dóra és barátai minden epizódban új kalandokra indulnak. A térkép segítségével kijelölik az útvona- lat és a főbb állomásokat, amelyeken különböző akadályokkal kell megküzdeniük vagy más-más problémát kell megoldaniuk. Készen állsz, hogy Te is segíts nekik? Akkor rajta! Korhatár nélkül megtekinthető
1.561 Ft
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kedves kalandon keresztül közösen felfedezik az őket körülvevő világot. A meséket Pogány Judit olvassa fel. Kiváló szórakozás utazáskor az autóban vagy otthon, ha anyu vagy apu már fáradt. A CD-n szereplő mesék: Elveszett mogyoró, Sün Soma születésnapja, Áfonyaszedés, Mézeskalácsok, Vendel korcsolyázik, Hóember, Télapó, Karácsony, Jelmezbál
2.388 Ft
Bár a Télapó igyekszik minden gyereknek a számukra legkedvesebb ajándékot adni, a kiscicákkal hadilábon áll, ugyanis allergiás a macskaszőrre. Mikor a cicusok akaratuk ellenére megbetegítik szegény nagyszakállút, rájuk marad a nemes feladat: ki kell szállítaniuk minden ajándékot az éjszaka folyamán.
1.189 Ft
Hogyan tud a Télapó egyetlen éjjelen olyan nagyon-nagyon sok ajándékot elvinni a gyerekeknek? Hát az Északi-sark jégpáncélja alatt rejtőző szuper főhadiszálláson dolgozó hű manósereg segítségével! Ám hiába tökéletes a szervezés, egy gyerek mégis kimarad.
 
1.788 Ft