Termékek Menü

Hordozható Focus Braille-kijelző - 80 cellás

Ár:
2.390.000 Ft (1.881.890 Ft + ÁFA)
A Braille-felhasználók által leginkább igényelt tulajdonságokat alapul véve a Focus Braille-kijelző olyan fejlett tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a JAWS programon keresztül.
Cikkszám: SNI-0026

Leírás és Paraméterek

A hordozható Focus 40 és Focus 80 Braille-kijelző a legutolsó Braille-kijelző technológiával készült, lehetővé teszi a könnyű navigálást Windows környezetben. A Braille-felhasználók által leginkább igényelt tulajdonságokat alapul véve a Focus Braille-kijelző olyan fejlett tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a JAWS programon keresztül. Az új kialakítás megszüntette a Braille-cellák közötti szegélyeket, ezáltal a készülék sima olvasófelülettel rendelkezik, olyan, mint a papír! A navigációs billentyűk, sorok, gombok megfelelő elhelyezése kényelmet és takarékosabb kézmozgást biztosít

A munkaállomás követelményeinek megfelelően választható a 40 cellás Focus 40 és a 80 cellás Focus 80 készülék. Mindkét modell könnyen megjegyezhető Braille-parancsokat tartalmaz a Windows, JAWS for Windows és Braille-beállítások számára. A JAWS képernyőolvasóval együtt használva a frissíthető Braille-cellák tapintható monitorként működnek, és lehetővé teszik a navigálást és az információk olvasását dinamikus Braille-ben. Sima, hordozható és kitűnően testreszabható Focus Braille-kijelző példátlan pontosságot, navigációt és kényelmet nyújt.

Jelentős valuta árfolyamváltozás estén az árak változhatnak!
Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, középiskola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!