Termékek Menü

ABBYY FineReader 12.0 - optikai karakterfelism.sz. (CD)

Ár:
120.000 Ft (94.488 Ft + ÁFA)
Az ABBYY FineReader 12 egy intelligens OCR szoftver. A papír alapú dokumentumokat, digitális fotókat, de akár PDF fájlokat is képes szövegesen kereshető formába konvertálni, az eredeti formátum legjobb megtartása mellett. Csak be kell szkennelni vagy le k
Nyomtatási nézet
Cikkszám: SNI-0025

Leírás és Paraméterek

Paraméterek:
  • Magyar nyelvű szoftverfelület
  • Magyar nyelvű karakterfelismerési funkció
  • Magyar nyelvű helyesírás-ellenőrzési lehetőség
  • Többnyelvű szövegek együttes kezelése
  • Képformátumok: pdf, tiff, jpg, png
  • Mentési formátumok: doc, docx, xls,xlsx, pdf, txt, rtf, html

Az ABBYY FineReader 12 egy intelligens OCR szoftver.

A papír alapú dokumentumokat, digitális fotókat, de akár PDF fájlokat is képes szövegesen kereshető formába konvertálni, az eredeti formátum legjobb megtartása mellett. Csak be kell szkennelni vagy le kell fotózni a szöveget, a többit az ABBYY FineReader megcsinálja. Pillanatok alatt már szerkeszthető a szöveg! A megnövelt teljesítmény és a felhasználóbarát kezelés mintegy 20%-al gyorsabbá teszi elődjéhez képest.

A dokumentumok egyeznek a papír alapú eredetivel
Az ABBYY FineReader a szkennelt, vagy fotózott dokumentumot, vagy a PDF-t maximális pontossággal alakítja szerkeszthető formába. Precízen visszaadja a táblázatot, képet vagy hasábokat tartalmazó anyagot, még a gyengébb minőségű képek esetében is. A FineReader 12 hűebben adja vissza a dokumentum kinézetét. A margón található szöveget is pontosan felismeri, akár 40%-al jobban felismeri a fej- és lábléceket. Míg a táblázatoknál a javulás akár 25% is lehet. A FineReader 189 nyelven képes felismerni a szövegeket, így most már vietnámi és arab nyelven is.

PDF-ből szövegesen kereshető és szerkeszthető dokumentum
Az ABBYY FineReader 12 bármilyen PDF-t tud konvertálni, legyen az multifunkciós gép vagy szkenner által készített. Egy kattintás elég és máris kész a szövegesen is kereshető, szerkeszthető dokumentum. Mivel az ABBYY FineReader támogatja a PDF biztonsági beállításait, bizalmas iratok megóvhatók az illetéktelen felhasználóktól. A FineReader 12 képes a bizalmas információk (mint pl. személyes adatok, összegek) teljes eltávolítására, így nyugodtan továbbítható és megosztható lesz a PDF.

Spóroljon időt az utómunkálatoknál
Az ABBYY saját fejlesztésű ADRT technológiája ugyanúgy nézi át a több oldalas dokumentumokat, mint az ember. A legújabb 12-es verziójú FineReader még pontosabb rekonstrukciót nyújt, különösen a táblázatok és a diagramok esetén. Ha Ön az OpenOffice.org Writer szoftverét használja, nem probléma, mert a FineReader 12 támogatja az .odt formátumot is.

Nem kell ,,függni' a szkennertől
Még a gyorsan készített, alacsony felbontású fotók sem okoznak gondot! Az ABBYY FineReader rendelkezik egy sor képelőkészítő és javító eszközzel, amivel az ilyen képek feljavíthatók. A FineReader automatikusan kijavítja a kép elfordulást, torzulást, kiegyenesíti a szövegsorokat és elválasztja a könyvek egyszerre bevitt dupla oldalait. A gyenge képeken javít a fényerő és kontrasztállítás, az ISO zajcsökkentés és az elmosódás javítása is. Ezekkel a kép sokkal jobb minőségű lesz.

Elektronikus könyv készítés e-book olvasókhoz
Az ABBYY FineReader 12 ismeri a legnépszerűbb e-book formátumokat, beleértve az ePub és fb2-t. Így az olvasnivaló könnyen e-book olvasóra, PDA-ra vagy akár okos-telefonra átvihető.

Szövegesen kereshető archívum készítése
Az ABBYY FineReader a papír dokumentumokat vagy a szkennelt PDF-t, de más képfájlokat is könnyedén kereshető PDF-be, vagy a hosszú távú tároláshoz használt PDF/A-ba konvertál. A hatékony MRC tömörítés segítségével a PDF fájlok mérete töredékére csökkenthető a minőség romlása nélkül. A tömörítés mértéke a célnak megfelelően állítható.

Névjegyek adatai közvetlenül bevihetők a Microsoft Outlookba
A FineReader 12 Corporate Editionben található ABBYY Business Card Reader beolvassa a névjegyek adatait és annak megfelelő mezőit az Outlook Névjegyekbe elmenti. De az adatok akár vCard formában is menthetők adat export céljából. Így már könnyen megtalálhatja és szinkronizálhatja a partnerei adatait.

Egyszerű licenkezelés
Az ABBYY FineReader 12 licenckezelője kényelmes és hatékony eszköz a licencek kezelésre a vállalati környezetben. A rendszergazda könnyen követheti a licencek sorsát, eltávolíthat és adhat hozzá licencet. Az egyszerűség érdekében több licenc aktiválható egy licenckóddal. A vállalati közegben való telepítést egyszerűsítetést segíti az Active Directory és HDD klónozás támogatása is.

Licencek megosztása több gép között
Az ABBYY FineReader Corporate Editionben található konkurens licenc segítségével, hálózatos telepítés esetén a licenc megosztható a munkaállomások között. Mihelyst valaki nem használja, a licenc felszabadul és egy másik gépen már használható. A szoftver ezért tetszőleges számú munkaállomásra legálisan telepíthető és mindig az a munkaállomás kapja a licencet, amelyiknek éppen szüksége van rá.

A FineReader beillesztése a vállalati rendszerbe
Az ABBYY FineReader könnyen integrálható a vállalati IT infrastruktúrába, a dokumentumkezelésbe, kezdve az egyszerű munkaállomáson történő felhasználástól, egészen a csoportmunkában végzett és multifunkciós gépekkel támogatott hálózatos feladatokig. A Hot Folder és az automatikus egy kattintásos folyamatok rugalmasan segítik a különféle feladatok egyszerű elvégzését.
Házhozszállítás 5-6 hét
Intézmény általános iskola, középiskola

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő